Star Beach Village

Activiteiten

Het Hotel Star Beach Village beschikt over een eigen waterpark dat tegenover het hotel ligt. Als gast van het hotel kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 7 zwembaden en diverse glijbanen en ‘lazy rivers’ van Star Beach Water Park. Het park is dagelijks geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. Gasten dragen daarbij een polsbandje en kunnen via een ondergrondse verbinding vanuit het hotel direct naar het waterpark lopen. Het waterpark beschikt over vele zonnebedden en parasols, zodat ouders ook naast de baden kunnen liggen en van de zon of schaduw kunnen genieten, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad.

Voor jongeren worden er dagelijks schuimfeesten in het waterpark georganiseerd die erg populair zijn. Ook zijn er dagelijkse activiteiten, waaronder diverse watersporten als bananenboot, duiken, parasailen, en waterskiën, en kun je hier tevens een bungy-jump uitvoeren.

Het hotel zelf beschikt eveneens over een groot buitenzwembad van 700 m2 met diverse glijbanen. Daarnaast worden er ook activiteiten in het zwembad georganiseerd. Drie keer per week zijn er speciale avonden met gevarieerde shows en spelletjes, die worden georganiseerd door het Animatieteam van het hotel. Zo is er een keer per week een Internationale Danswedstrijd, een keer per week Kretenzische & Griekse traditionele live muziek en dans, eenmaal per week een Magic Show en een keer per week een Quick Change Show, waarin de performers zich razendsnel omkleden in verschillende outfits. Bovendien worden er dagelijks animaties verzorgd, zoals sporten, spellen en competities. Kortom, er gaat geen dag voorbij zonder activiteiten, sporten of spellen.
Daarnaast kun je bij Star Beach Village mini-voetballen, volleyballen en basketballen. Het hotel beschikt over spa-faciliteiten, waarbij gasten een selectie aan massages, schoonheidsbehandelingen en aromatherapieën kunnen ondergaan.

Watersporten

Zoals eerder vermeld kun je voor diverse watersporten terecht bij het strand achter Star Beach Water Park, waar verschillende aanbieders bijvoorbeeld jetski’s of bananenboten verhuren, en waar je onder meer kunt waterskiën, parasailen en duiken. Verder kun je hier ook ATV’s (quads) huren en paardrijden.

Uitgaan op Kreta

Zoals elders vermeld op deze website kun je in Chersonissos uitstekend stappen en vind je hier diverse uitgaansgelegenheden met een Nederlands tintje. Het centrum beschikt over verschillende nachtclubs en vele taverna’s en barren, waar je tot diep in de nacht buiten op het terras kunt zitten vanwege de aangename temperaturen. Ook in de hoofdstad Heraklion, door de Grieken Iraklio genoemd, vind je een bruisend nachtleven. Je vindt hier met name jonge Grieken. De meeste uitgaansgelegenheden bevinden zich hier langs de straat Korai, waar verschillende barren met live muziek en dj’s aan liggen.

Varen op een piratenschip

Vanuit Chersonissos kun je dagtochten maken op een heus piratenschip! Vaar naar St. George’s Bay, waar je kunt snorkelen of zwemmen, terwijl de piratenbemanning ondertussen een BBQ-lunch klaarmaakt aan boord van het schip. Daarna vervolgt de tocht naar drie kleine steden Malia, Stalis en Sissi. Als je geluk hebt zie je onderweg dolfijnen en zeeschildpadden. De boot beschikt over toiletten en douches en snorkeluitrusting is verkrijgbaar aan boord.

Karten

Vlakbij het hotel bevindt zich een kartbaan die met name geschikt is voor beginnende rijders. De karts zijn beperkt in snelheid en vermogen, waarmee ze ook geschikt zijn voor kinderen. Kinderen dienen tenminste 1 meter 50 lang te zijn om erin te mogen rijden.

Quad Safari

Eveneens langs het strand vlakbij het hotel kun je quads huren voor een safari. Hiermee kun je voor een dagdeel of volle dag van ongeveer 5 uur in een groep van quads (maximaal 2 personen per quad) door de omgeving rijden. Daarbij rijd je door kleine bergdorpjes en geniet je van de prachtige omgeving en lunch je vervolgens in een lokale taverna. De quads zijn bovendien geschikt voor alle leeftijden vanaf 12 jaar.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen