Star Beach Village

All inclusive

Als gast kun je bij Hotel Star Beach Village verblijven op basis van het All-inclusive Pakket. Met dit pakket zijn alle maaltijden en een selectie aan dranken inbegrepen in de prijs van het verblijf. Daarmee kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet, evenals het lunch- en dinerbuffet in beide restaurants in het hotel, maar ook gebruik maken van de snacks. Als je tussen de maaltijden door trek krijgt, bijvoorbeeld na het zwemmen, dan kun je bijvoorbeeld een hamburger, frites of hotdog bestellen bij de bar aan het zwembad, een lekker ijsje eten op het strand of ’s middags een heerlijk kopje koffie met gebakjes bestellen in de lounge bar. Een selectie aan andere dranken zijn eveneens inbegrepen in het All-Inclusive pakket. Je hebt de keuze uit frisdranken, sappen, bieren van de tap, lokale wijnen, koffie/thee/chocolademelk, mineraalwater en diverse lokale en internationale dranken.

Lekker eten in twee restaurants

Voor het ontbijt kun je terecht in het hoofdrestaurant Minos, dat dagelijks van 7:30 tot 10:30 uur een Amerikaans ontbijtbuffet serveert in het hoofdgebouw. Hierbij zijn er verschillende live kookstations waar gerechten vers bereid worden, waaronder eieren bereid op de wijze zoals jij ze het liefste hebt en bijvoorbeeld wafels en pannekoeken. Koffie, thee, frisdranken en sappen zijn bij het ontbijt inbegrepen. Lunch en diner worden hier eveneens geserveerd in buffetvorm, waarbij diverse bieren van de tap, lokale wijnen en een selectie aan dranken worden geschonken, die ook onder het All-Inclusive pakket vallen.

Je kunt voor alle maaltijden ook terecht in het andere restaurant Cretan Star Taverna, dat zich in Star Beach Water Park bevindt, recht tegenover het hotel. Hier worden ook buffetten aangeboden voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier bijvoorbeeld verse Griekse salade met fetakaas krijgen, gegrilde vis uit de Kretenzische zee en andere lokale gerechten met de typische smaken van de Griekse keuken, maar ook verschillende verkoelende drankjes.

Schuimfeesten en waterpret bij Star Beach Water Park

Het grote voordeel van Hotel Star Beach Village is dat je onder het All-In pakket ook gratis toegang hebt tot het tegenover gelegen waterparadijs Star Beach Water Park, waar gasten van alle leeftijden zich de hele dag kunnen vermaken in het water. Het park beschikt over diverse zwembaden, lazy rivers, en avontuurlijke lange glijbanen waarop iedereen zal proberen om zo hard mogelijk naar beneden te gaan. Ook worden er dagelijkse schuimfeesten gehouden, die heel populair zijn onder jongeren. Zoals gezegd kun je ook vlak naast het waterpark heerlijk eten in Cretan Star Taverna, zodat je het park niet hoeft te verlaten als je plotseling trek hebt gekregen na lange tijd in het water of op een ligstoel te hebben doorgebracht. Zorg ervoor dat je je polsbandje omhoudt, zodat je van al het eten en drinken bij dit restaurant kunt genieten onder het All-Inclusive arrangement.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen