Star Beach Village

Eten & Drinken

Hotel Star Beach Village beschikt over twee eigen restaurants, waar je een keur aan gerechten kunt krijgen om je tijdens je verblijf kennis te laten maken met zowel de Griekse keuken (en in het bijzonder de Kretenzische keuken, maar uiteraard ook internationale of andere mediterrane schotels kunt krijgen. Als je hier op basis van een all-inclusive arrangement verblijft, dan zijn alle maaltijden en een selectie van dranken inbegrepen.

Verder kun je voor een drankje of snacks terecht bij een van de drie bars die het hotel heeft. Hieronder vind je een kort overzicht van deze outlets.

Restaurant “Minos”

Het hoofdrestaurant Minos bevindt zich in het hoofdgebouw van het hotel en beschikt over een binnen- en buitengedeelte.

In dit restaurant wordt van 7:30 tot 10:30 uur ’s ochtends een ontbijtbuffet geserveerd in Amerikaanse stijl. Je vindt hier kookeilanden waar eten vers voor je wordt klaargemaakt, zoals uiteraard een egg station voor je omeletten, gepocheerde en gebakken eieren, crêpes, wafels en heerlijk vers brood.

Het lunchbuffet wordt geserveerd van 12:30 tot 14:30 uur. Hierbij zijn soft drinks, bier van de tap, lokale wijn, koffie, thee, hete chocolademelk, sappen en mineraalwater inbegrepen.
Het diner is eveneens in buffetvorm met elke avond een ander thema (Grieks, Italiaans, Mexicaans, enz.), en je vindt hier onder meer kookstations met vis en vlees, en een pastastation. Ook tijdens het diner zijn bier, wijn, sap, frisdrank en warme dranken inbegrepen. Er zijn ook aparte kindermenu’s en menu’s voor speciale diëten verkrijgbaar. Het dinerbuffet wordt geserveerd van 18:00 tot 21:30 uur.

Cretan Star Taverna

Het tweede restaurant Cretan Star Taverna bevindt zich in het Star Beach Water Park, direct voor het hotel. Vanuit dit restaurant heb je een prachtig uitzicht over zee. Ook hier worden ontbijt, lunch en diner geserveerd in buffetvorm op dezelfde tijden als in Minos. Tijdens het dinerbuffet worden vlees en vis ter plekke vers voor je gegrild. Dranken als bier, wijn, frisdrank, etc. zijn inbegrepen in het buffet. Er worden verschillende themabuffetten gegeven, zoals een BBQ-avond, een Kretenzische Avond, enz. Je dient bij Cretan Star Taverna tenminste een dag van tevoren te reserveren.

Dionyssos Pool-Snack Bar

Voor gasten in en om het zwembad is er Dionyssos, de bar direct naast de zwembaden. Je kunt hier terecht voor snacks en kleine maaltijden, zoals hamburgers, frites, hot-dogs, ijs en een selectie aan salades. Zowel warme als koude dranken zijn hier te bestellen. De bar is geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot middernacht.

Helios Lobby Bar

De lobby bar Helios beschikt over een binnen- en buitengedeelte en is geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie of cappuccino, bier van de tap, lokale Griekse wijnen en internationale dranken. Tussen 16:00 uur en 17:30 wordt hier koffie met gebakjes geserveerd. Direct aansluitend daarop tot 19:30 uur serveert het personeel champagne voor gasten in de lobby.

Blue Star Pool-Snack Bar

Ook op het strand hoef je niet bang te zijn dat je honger of dorst krijgt. De Blue Star pool bar bevindt zich direct naast het waterpark aan het strand. Je kunt hier onder andere toast, pizza, ijs en salades bestellen en tussen 12:00 en 17:00 worden er vlees- en visgerechten ter plekke klaargemaakt voor de strandgasten.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen