Informatie over de omgeving van Star Beach Village
Star Beach Village

Omgeving

Star beach Village ligt op loopafstand van het centrum van het vakantie paradijs Chersonissos, op het eiland Kreta. Voor de vakantieganger die er graag op uit trekt zijn er veel leuke dingen om te doen in de omgeving. Allereerst is er het Aquaworld Aquarium, dit enorme aquarium is een sterke aanrader voor iedereen, maar speciaal voor de mensen die van de natuur en wilde (zee) dieren houden. Deze attractie kan in de loop van de dag wel druk worden, dus aangeraden word om er voor half 11 te zijn.

Dan is er het Lychnostatis Open Air Museum. Dit museum heeft 4 verschillende afdelingen: Natuur en Flora, De Griekse/Kretaanse cultuur, Kunst collectie en een afdeling van historische technologie. Het museum is open op alle dagen behalve zaterdag en is te bezoeken door jong en oud.

En dan is er natuurlijk nog het starbeach waterpark. Met de vele zwembaden is dit waterpark ideaal voor de actieve en wat luiere vakantieganger. Het waterpark is elke dag open van tien uur ‘s ochtend tot zeven uur ‘s avonds, deze tijden zijn soms anders tijdens speciale evenementen. Dit park is plezier voor de hele familie. Als gast van Star Beach Village kunt u gratis gebruik maken van: Alle watersporten, 5 zwembaden, duikcentrum, de lady rivers, 4 grote glijbanen, het kinderbad, Mini Spa, Bungey Jump, Trampoline, Sportschool en alle bars en restaurants.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen