Star Beach Village

Reizen

Reizen naar Star Beach Village Chersonissos

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Er wonen ongeveer 600.000 mensen. Het eiland past qua oppervlakte ongeveer 5 keer in Nederland. Chersonissos (ook wel Hersonissos genoemd) ligt in het noorden van Kreta en niet ver van Heraklion vandaan. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er rechtstreekse vluchten naar Heraklion met onder meer Transavia. Transavia vliegt ook vanaf Rotterdam op Heraklion. De vluchttijd bedraagt ongeveer 4 uur.

Vanaf Heraklion Airport is het een korte rit van ongeveer 20 minuten per auto naar Chersonissos. Het is een korte route langs de kust, dus je zult al een mooie eerste indruk krijgen van het landschap en de kustlijn van dit gedeelte van Kreta. Je kunt eventueel ook per bus rijden, maar daarvoor dien je ongeveer 10 minuten naar het Centrale Busstation te lopen en dan kan het nog een uur per bus zijn naar Chersonissos. Beter is dan ook om een taxi te pakken die je rechtstreeks van het vliegveld naar het hotel kan brengen. Je kunt op het vliegveld ook uitstekende taxibedrijven vinden voor als je tijdens je verblijf naar bepaalde bestemmingen wilt afreizen en het vervoer alvast wilt reserveren.

Kreta heeft ook een prima busnetwerk op het eiland en met de bus kun je alle grote plaatsen aan de noordkust goed bereiken.De bussen rijden van 5:30 ’s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds.
Aangezien Chersonissos een van de meest populaire toeristentrekpleisters op Kreta is, vindt je hier in principe alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Chersonissos heeft prachtige stranden en zee, er is een bruisend nachtleven met vele clubs, taverna’s en restaurants voor authentiek Grieks eten, en op korte afstand van Chersonissos vind je verschillende van de mooiste bezienswaardigheden van heel Kreta.

COVID-19 Reisadvies

Op het moment van schrijven is reizen naar Griekenland vanuit Nederland toegestaan, maar gelden er beperkingen in verband met de COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Aangezien het reisadvies per land periodiek kan wijzigen is het aan te raden voordat je boekt op de hoogte te zijn van de laatste reisinformatie alvorens je een reis naar Griekenland boekt. Voor de laatste informatie kun je terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen