Star Beach Village

Tips

Kreta is een van de meest bezochte locaties in Griekenland. Het grootste eiland in de Griekse archipel trekt miljoenen toeristen per jaar. Chersonissos is een populaire bestemming die alles biedt wat je zoekt, van zon, zee en strand, tot amusement en uitgaansleven, en culturele hoogtepunten en natuurlijke schoonheid.

Het Star Beach Water Park is bijzonder populair en trekt dan ook vele bezoekers, waaronder veel jongeren, echtparen en families met (kleine) kinderen. Het park is ook geopend voor betalende bezoekers van buitenaf. Als je met kleine kinderen naar het waterpark komt is het aan te raden om vroeg in de ochtend te komen, aangezien het dan doorgaans minder druk is. In de middag is het vaak een stuk voller in de zwembaden, waardoor de meeste ligstoelen bezet zullen zijn en het maximum toegestane aantal mensen in het zwembad sneller wordt bereikt. Voor gasten die juist van wat meer drukte en gezelligheid houden is de middag dan weer meer geschikt. In verband met de landelijke COVID-19 veiligheidsmaatregelen in Griekenland gelden er beperkingen qua aantallen bezoekers en dien je de aangegeven social distancing afstanden op te volgen bij gebruik van de faciliteiten van het hotel en waterpark. Het personeel zorgt voor regelmatige reining en desinfectie van voorzieningen als strandstoelen, ligstoelen en andere oppervlakken. Strandstoelen en ligstoelen worden na elk gebruik gereinigd. Alle gebruikers van de zwembaden dienen voor en na gebruik van de zwembaden te douchen.

Het hotel Star Beach Village beschikt over zes speciaal ontworpen kamers voor mindervalide gasten, waarvan de indeling is aangepast op gebruik van rolstoelen. Zo kun je je in deze kamers comfortabel verplaatsen. Deze kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel en daarmee dichtbij de receptie, lounge en het hoofdrestaurant Minos.
Recht tegenover het hotel vindt je verschillende winkels, waaronder twee supermarkten, Supermarket Manos en Spar, waar je terecht kunt om levensmiddelen en non-food producten te kopen. Ook zit hier een klein winkelcentrum met souvenirs en handgemaakte artikelen.

Aangezien er ’s avonds in het hotel veel live muziek is tijdens de animaties bij het zwembad en er regelmatig DJ’s in het waterpark draaien, kun je daar als gast in de kamers met zeezicht op de eerste etage hinder van ondervinden. Mocht je last hebben van het geluid, dan kun je bij de receptie om een stillere kamer op een hogere etage vragen of je er gewoon aan overgeven en meedoen met het feestje!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen